Thursday, 17 July 2014

ALAMI SEMULAJADI, EPHYRA SENTIASA DIHATI

Kini gadis testimoni, From now onwards “Ephyra is my daily drink supplement! “ J

Assalamualaikum beautiful ladies J

Gempak tak heading title tu?? Tak lah sangat kan.. J gempak lagi produk Ephyra yang nak diuar-uarkan niJ  why why why?????  Spend time for 5 minutes untuk baca pengalaman saya ber”Ephyra” bersama pure collagen ni okay? J This is not a fake testimony okay.. the real one, from my experience.  Almost 2 weeks. . .
Perasaan takut, gerun, resah, gelisah, gembira, sedih untuk mencuba satu-satu produk memang ada kan? Tipula kalau kita main redah je minum.  Ye tak?  Tak kena dengan metabolisma badan, mau pengsan tak bangun2.. yang paling takut dibuatnya muka yang dah tak berapa nak cantik ni bertambah teruk jadinya kan.. J Selidik la juga apa tu Ephyra ni.  Follow official page Ephyra di Facebook, Insta, Google, tanya kawan, semata-mata nak tahu produk baru yang memikat-mikat hati bila tengok packagingnya J huh, menawan! Cantik! Booklet saja dah tambat fifty per cent! keyakinan dalam hati ni J Cari punya cari, Alhamdulillah... HALAL is the most important one! J
Apalagi, YAKIN HALAL untuk mencuba ..

Bemulalah kehidupan ber”Ephyra” tanggal 19 Jun 2014 ~~sangat skema J Perlu ke? Untuk makluman beautiful ladies kat luar sana J ~~

Before subuh, I practiced to drinkl 1 sachet of Ephyra with 180ml warm water @ cold water / sy akan “ice”kan ephyra tu for better results J .  Berbekalkan ilmu tuisyen sains SPM yang saya timba dari Puan Aini, kalau kita minum air sejurus bangun awal2 pagi tu, awet muda! J Jadi, saya amalkan sehingga ke hari ini..
And... 1 more sachet before I go to bed at night J 2 sachets per day better for me with poor skin condition.  Actually, Im the one who have the skin problems..

Ø Bila diteliti pada booklet Ephyra tu, kebanyakan masalah2 yang saya hadapi, juga remaja2 sebaya saya punya masalah yang sama, bukan setakat skin problem Ephyra ni akan cover tau, tapi bermacam2 lagi daily life problems.  Berbaloi2 lah!! Pada saya, Ephyra Memperbaharui collagen sedia ada dalam tubuh badan kita, Melindungi dalaman dengan Acai Beri, L-Glutathione, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Akasia Gam, Ataxanthin, Ekstrak Bunga Marigold, dan Superberi! J  Super duper antioxidants!  Kenapa saya sewenang2nya yakin??  Ini bukan sekadar baca booklet tau, tapi melalui pemahaman & penghayatan Mr. Google J Dear beautiful ladies, search for the facts one okay, And then, you will know the truth one J  Kalau saya story telling kat sini pun sama je macam fakta2 google ;)

Apa yang istimewa sangat tentang si genit sachet Ephyra ni? J

Jom nak kongsi satu hari di bulan puasa J Tanggal 29 Jun kita dah start puasa kan, maka sempatlah saya berpuasa bersama “Ephyra” ni.. Awesome! 1 sachet Ephyra ni boleh membantu saya rasa kenyang.  Whole day badan rasa sihat dan bertenaga untuk lakukan aktiviti harian.  Tak percaya?? Sebab tu lah kena cuba sendiri khasiat dalam 1 sachet ni .. ;) harga?? Berbaloi2 hanya RM 197 per 30 sachets.  Almost seven ringgit per sachet, right?? Boleh dijadikan supplemen harian..  Kini tak payah lagi nak beli minuman pack yang lain J

Apa kebaikan Ephyra yang saya nampak, dan anda, anda semua tak nampak? Hee~~ J

Tak nampak tu sebab tak cuba lagi J  kalau dah cuba macam saya ni barulah boleh nampak perubahannya... memang jelas ketara pada kulit muka.

Ø Day 1, 2, & 3 saya minum Ephyra ni memang ia sangat2 “detox” function.  Dari situlah saya nampak, at first Ephyra running the recovery process ~bahasa kampungnya memulih J bahasa kamus dewan memulihara J hee~~ Selepas beberapa hari saya consume “Ephyra” drink supplement ni, kulit terasa lebih anjal, lembab dan over “flawless” J bila apply make up . wink2** Saya dah tak bersusah payah lagi nak buat treatment mata dengan sudu sejuk J ..untuk bagi hilang lingkaran hitam bawah mata sebab Ephyra membantu kurangkan garis2 halus bawah mata! J~~bunyi macam skema, tapi tu lah hakikat khasiat collagennya!

Ø Dear beautiful ladies .. J sini nak kongsi petua amalkan Ephyra ni juga boleh buat rambut lebih sihat, lembut dan bersinar2.  Tapi tak lah dari kerinting nak jadikan straight kan .. J  Memang rambut 24 hours lembab je, tak kusut masai,  ++ hitam bersinar.. J  Kalau dulu, writer entri nie J ..ada amalkan mandi air daun serai untuk penjagaan rambut, tapi sejak dh minum Ephyra drink supplement ni aktiviti mandi air bunga bagai tu di’slow’kan sementara waktu.. heeJ

Ø Okay.... untuk beautiful ladies yang teringin sesangat nak minum minuman supplemen ni tapi ter over ragu-ragu takut berat badan bertambah ke.. @ what else.. T.I.D.A.K, memang berat badan tak bertambah sebab Ephyra drink supplemenT ni mengurangkan kadar kolesterol dalam badan kita.  Da terjawab pun dah dalam booklet, buktinya saya dah pun timbang berat badan memang maintain..

Ø +++ Saya suka minum Ephyra drink supplement ni sebab rasa dia macam oren yang kaya raya dengan vitamin C J gedung vitamin C !!! Marvellous! Yummny! Hingga titisan terakhir J Kalau boleh nak buat satu jag J

Ø Special about Ephyra J Ephyra “alert”kan saya untuk pay attentian and give full concentration semasa study terutamanyaBukan fairytale story sebab saya alaminya semulajadi by consuming Ephyra drink supplement during final exam third year.  Alhamdulillah, pada 19hb-21hb saya ber”Ephyra tika nak final exam J Result?? ..  Ephyra bantu refresh body saya ketika nak buat revision, lebih fokus untuk stay up malam.  Saya memang alami kesegaran tu.  Ladies, kena cuba Ehyra ni! J

Ø My secret is J kalau nak selfie melfie da tak payah ber”360” hihiii J  camera360 da boleh uninstall J  Yakin Halal, Yakini Ephyra


inilah hakikat sebenar bila dah berselfie :) 


                 Testimoni hanya dalam 15 hari.. dan saya benar2 berpuas hati.  Saya sudah ber'Ephyra" :) Anda?? 
                                               Alami semulajadi, Ephyra sentiasa dihati :)






7 comments:

  1. GOOD LUCK..

    Syiera dari giveaway sama
    http://sayasyiera.blogspot.com/2014/07/review-selepas-30-hari-ephyra-ternyata.html

    ReplyDelete
  2. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  3. Salam, terima kasih kerana sudi menyiapkan entri review Ephyra sendiri.

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Jumaat 15 Ogos 2014 (telah dipinda atas permintaan Puan Amiza)

    Good luck ya... (^_^)

    ReplyDelete
  4. Salam,

    Tahniah ya... (^_^)

    http://www.mialiana.com/2014/08/pengumuman-pemenang-fasa-kedua-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you sis :) Alhamdulillah rezeki yg tak terjangka . hihi ... Ephyra mmg terbaikk .. :)

      Delete