Wednesday, 4 March 2015

FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

Hai kengkawan :)
Rajin nak bergiveaway tak???
Ha, kalau rajin meh sini join giveaway Mama kepada 3 puteri ni :)
Syarat memang super duper simple nak cakap ! 
Syarat-syaratnya mudah jer :
:: Buat satu entry bertajuk FIRST GIVEAWAY BY MAMA3FARHANAH

:: Copy banner diatas dan backlinkkan ke entri ini.

:: Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Senang je kan ?? Rugi lah yang tak larat nak join tu !
Pemenang???  Gila ramai ! kepada 20 lucky winners !!!  Jom join ramai2 !

:: Pemenang seramai 20 orang akan dipilih melalui Random.org.
Cepat2 tekan banner kat atas tu kengkawan.  Last giveaway 25 Mac ni ..

:: Giveaway ini akan berlangsung dari 5 Mac - 25 Mac 2015 (11.59 pm waktu Malaysia)
Tengok tu hadiah2 gila menarik ! Saya nak shawl, saya nak shawl, saya nak shawl . Amin ..

:: Senarai Hadiah ::
Shawl × 3 pemenang
Purse comel × 2 pemenang
Frame gambar × 2 pemenang
Note book + pensel × 3 pemenang
Keychain × 3 pemenang
Fridge Magnet × 3 pemenang
Sheseido Mask (3) × 2 pemenang
Top up RM5 × 2 pemenang
( gambar hadiah akan di update kemudian )



15 comments:

  1. dtg dri segmen yg sama

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  2. Tenkiu sudi memeriahkan GA ni. Gud luck ;-)

    ReplyDelete
  3. dtg dari segmen yg sama..gudluck tau

    jom join segmen cikgu juga
    Pencarian Bloglist

    ReplyDelete
  4. dtg dari segmen yg sama... salam ziarah...
    http://yanishak.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  5. jom join segmen sy

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/03/redbellas-segmen-keep-calm-follow-me.html

    ReplyDelete
  6. singgah dr segmen yang same
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  7. hai, singgah sini :)
    dari segmen sama <3

    http://kanvasdakwat.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  8. singgah BW ke sini...all the best
    http://kenny977.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama : http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    All the best ~~

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html
    all the best ye!!

    ReplyDelete
  11. Gud luck..saya pun join..^_^
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  12. singgah melawat :) nak inform juga senarai pemenang dah keluar, boleh check !

    http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/03/first-giveaway-by-mama3farhanah.html

    ReplyDelete
  13. singgah dari GA yang sama n done follow (^_^)

    KAMEQ DEANNA

    ReplyDelete
  14. jemput join segmen ira :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete