Tuesday, 3 March 2015

GiveAway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link :
instagram id :


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

Hai Hai Hai Hai !!!!!

Teruja sebenarnya sebab hadiah GA ni gila best . . walaupun agak kecewa sebab sorang je pemenang yang bakal dipilih .  Tapi tak pelah kan kalau ada rezeki tak kemana.
Nak tahu hadiahnya???

Jeng Jeng Jeng ...

Hadiah
1 x Set Safi Balqis White Trilogy yang merangkumi :
- 1 x Facial Cleanser
- 1 x Toner
- 1 x Serum
- 1 x Miracle Gel
- 1 x Day Cream
- 1 x Night Cream
- 1 x BB Cream
Fuhhh..banyak ni. Suka tak? Semua ni untuk 1 pemenang je tau :)
Senang je kalau awak nak menang semua ni ^^
Owner yang cakap tu . hiiihhiii..

Jom bloggers join ! Hadiah menarik untuk seorang pemenang yang menarik !

Salam perkenalan kepada Ayue Idris :)

Cik Ayu :) jemputla singgah FB saya 

 https://www.facebook.com/da.hazel

IG saya juga @idyllic_ida




7 comments:

  1. Good Luck (= #follow sini
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/03/giveaway-safi-balqis-white-trilogy-by.html

    ReplyDelete
  2. followe yang ke 55 dan daripada segmen yang sama

    http://macikzkonah.blogspot.com/2015/03/giveaway-safi-balqis-white-trilogy-by.html

    ReplyDelete
  3. knock..knock..
    khaty BW dari segmen yang sama..
    Good luck N All the best

    ReplyDelete
  4. Salam awak,

    Terima kasih sangat-sangat sebab sudi join GA saya..
    Saya da update senarai peserta..jemput singgah tau :)

    Senarai Peserta Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

    Love,
    Ayue Idris

    ReplyDelete