Tuesday, 28 April 2015

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah

Assalamualaikum & Salam sejahtera


Disebabkan sambutan hangat Jualan Amal Instant Shawl Magic Murah Nisa baru baru ni, Nisa nak buat segmen "Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah " untuk pembaca yang melawat belog nisa.
Honestly, tahun ni sudah masuk tahun ke-6 nisa  berkecimpung dalam bidang blogging, since 2009 lagi actually, cuma waktu nisa tak banyak untuk nisa selalu hapdate belog nisa... Nisa jugak tak pernah buat segmen segmen sebegini atau exposed nisa punya belog kat facebook atau mana-mana aplikasi, even best fren nisa sendiri pon tak tau nisa ada belog....Nisa ni pemalu sebenarnya! haha Bajet buat belog syok sendirik kan camtulah..hikhik.. (sembunyi muka bawah bantal).
Tapi sekarang nisa asyik duk mengadap komputer je semenjak dua menjak ni , ditambah sibuk melayan customer custemor yang oder  Instant Shawl Magic Murah ni, nisa rasa seronak dan terpanggil untuk mengadakan segmen istimewa 1st Nisa untuk anda semua, iaitu...
 
 Khas untuk pembaca dan blogger sekalian. Ok, syarat-syaratnya :

1. Follow blog Nisa [wanhanisahwanmat.blogspot.com]
2. Like page-page "Berhantu Nisa" :

3. Follow google+ Nisa di [sini] kalau takde takpe.
4. Tulis entri yang bertajuk "Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah"
5. Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini.
6. Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.


OK! Kepada followers yang bertuah, Nisa akan hadiahkan  Instant Shawl Magic  khas untuk 5orang sahaja, istimewa dari nisa !!


"Segmen Blogwalking +Hadiah Bertuah"

akan tamat pada 
15 Mei 2015.

Sekian.
 
saya copy ayat penaja .. hihiii... awak2 nak join klikkk ye :)

9 comments:

  1. salam..jom join.dari segmen sama . tambah kenalan and mana tahu ada rezeki dapat hadiah tu..hee

    ReplyDelete
  2. gudluck...dri segmen yg sama...^_^
    jom join segment blog review http://lonafreak.blogspot.com/2015/04/segmen-review-blog-by-lon.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari Medan - Indonesia rhgmsi.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam singgah dari segmen sama . selamat bersegmen :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Singgah sini dari segmen sama :)

    http://fiqadira.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    ReplyDelete
  6. Good luck.
    Singgah dari Ga yg sama dn follw sini (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    ReplyDelete
  7. Haii..singgah dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    Jemput ke blog saya..

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen yg sama..
    semoga bertuah.. :)

    - www.BudakPening.com

    ReplyDelete
  9. Blogwalking ke sini dalam segmen yang sama.

    Jom singgah ke blog kalau ada masa :)

    http://www.azhafizah.com/2015/04/segmen-blogwalking-hadiah-bertuah.html

    ReplyDelete